Astrid Empacher – Cheftutor 

Alder + by: 24 år gammel og fra København. 

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: I Fitness X på Sønder Allé, i receptionen hos Dentsu ellers rundt omkring i byen eller derhjemme til Aston Villas kampe 

Mit bedste råd til rusugen: Gå til det med et åbent sind og et smil på læben – så skal alting nok gå helt fint 

Mit bedste uni-råd: Igen, gå til det med et åbent sind og et smil på læben – så er jeg sikker på at du nok skal lande rigtig godt på Aarhus Universitet! Og husk, du kan blive SÅ mange fede ting med medievidenskab, så stress ikke over, at du måske ikke ved det endnu :) 


Jakob Westphael – Cheftutor 

Alder + by: 23 år, Randers

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: Jeg kan ofte findes i færd med et spil spikeball eller petanque med venner. Ellers kan jeg også sagtens findes siddende i en solstråle med en grøn pils i hånden – også helst med venner. 

Mit bedste råd til rusugen: Kom med et stort smil på læben og uden stress om bogkøb og lignende. I skal nok nå det hele og vi skal selvfølgelig nok hjælpe jer. Så ro på og nyd jeres rusuge!

Mit bedste uni-råd: Vær god til at bruge jeres studiegrupper! Det er nemlig rigtig dejligt at have nogle ligesindede studiekammerater at tale med, da det selvfølgelig kan være en stor omvæltning at starte på universitet. Husk på, at I alle er i samme båd, så snak sammen og hjælp hinanden. Det skal nok gå super godt!


Sarah Marie Mogensen – Ledende tutor for dagsudvalget 

Alder + by: 23 år og en Aarhus pige

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: Så hundser jeg rundt med folk ude i den lille café i Tivoli Friheden eller underviser nogle seje børn og unge i ungdomsskolen!

Når jeg tager mig tid til at slappe af, så elsker jeg at lede efter den perfekte specialøl på Aarhus’ forskelige ølbarer!

Mit bedste råd til rusugen: Husk at smile til så mange som muligt – du ved aldrig, hvem der kan blive din nye bedste ven (eller redde dig med noter til en forelæsning)!

Mit bedste uni-råd: Mit bedste uni-råd er at give tid til at prioritere alle de ting, som gør dig glad ved siden af studiet! F.eks: prioriter fredagsbar – det er et godt råd!


Kaya Nyborg – Ledende tutor for Event udvalget 

Alder + by: 24 år, Aarhus

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: Hvis ikke jeg sidder med en nyt diy-projekt derhjemme, er jeg nok kaffe- eller (mest) øldrikkende ved Graven eller rundt omkring på Frederiksbjerg (især på Ingerslevs marked hver anden søndag;)).

Mit bedste råd til rusugen: Bare slap af og nyd alle de nye, sjove bekendtskaber – alle er i samme båd<3

Mit bedste uni-råd: Søg fællesskabet! Meld dig ind i nogle foreninger! Så bliver uni både nemmere og meget sjovere.


Emil Møller Lyngholt – Ledende tutor for Hytteturs udvalget 

Alder + by: 25 år, Hornslet

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: En eller anden fodboldbane i Aarhus-området, Fitness X i Ankersgade eller bag baren på byens bedste sportsbar Panenka :D 

Mit bedste råd til rusugen: Hold den efterfølgende weekend fri for planer. Det kommer du til at takke dig selv for !!!

Mit bedste uni-råd: Nyd det for dævlen – tiden går så stærkt. Du får aldrig så meget tid og frihed som på uni. Tænk lidt mindre og hyg lidt mere


Alexander Dominguez

Alder + by: 23 år, Brande

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: på en standard tirsdag er jeg nok smuttet i genbrug, eller ligger derhjemme og jagter gode tilbud på facebook marketplace.

Mit bedste råd til rusugen: ikke overtænk tingene. gør din ting, uden skam.

Mit bedste uni-råd: tingene falder ikke på plads med det samme, så giv dig selv den tid du har brug for.

Anders Vendelbo Jensen

Alder + by: 21 år, Esbjerg 

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: Fredagsbar, Ceres Park, Ultra Nyt

Mit bedste råd til rusugen: Mit bedste råd er at være åben over for nye bekendtskaber og være imødekommende over for alle. 

Mit bedste uni-råd: Opsøg sociale fællesskaber – det gør studietiden meget sjovere!



Arina Dissing

Alder + by: 23 år, Aars 

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: I Storcenter Nord, hvor jeg er i fuld gang med at finde ting jeg ikke vidste jeg manglede eller out and about på min elskede cykel (i hvert fald når den ikke er stjålet…)

Mit bedste råd til rusugen: Det bliver en rigtig sjov, men lang uge. Få ladet godt op ugen inden, så du er klar til at give den gas og møde en masse nye skønne menneske.

Mit bedste uni-råd: Du kan ikke nå at læse ALT. Så stress ikke for meget over det, du skal nok klare det hele alligevel.



Carl Emil Lindblad

Alder + by: 24 år, Rønde

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni:

Alle steder i byen hvor der er godt vejr og kolde øl

På Ceres Park til alle AGF’s kampe

På Fox Park (Lysengs hjemmebane)

Mit bedste råd til rusugen: Vær så åben du overhovedet kan og deltag i så meget du kan, men også acceptere man måske ikke kan holde til at deltage i det hele

Mit bedste uni-råd: Absolut ingen grund til at stresse. Det hele skal nok gå selvom du ikke lige får læst, og eksaminerne er meget overskuelige


Daniel Brennan

Alder + by: 24 år, Silkeborg

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: 

I kan finde mig i køkkenet

Mit bedste råd til rusugen:

Stay hydrated

Mit bedste uni-råd: Fokuser på hvad du synes er fedt


Daniel Cassa

Alder + by: 23 år, Kollywood (slicetown Kolding)

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: Jeg er træt af at folk skal “finde mig”. Skat spørger også hele tiden og jeg gider altså ikke at opdatere min folkeregisteraddresse. Men i kan finde mig på et lummert værtshus eller til en punk koncert

Mit bedste råd til rusugen: Nyd at man kan mæske sig i nye personligheder og venner.

Mit bedste uni-råd: Du har ik travlt med en skid. Tag ting i eget tempo, for du skal bruge din tid på at finde ud af hvad der er nice og spændende for dig


Daniel Fievé Eskesen

Alder + by: 22 år, Sønderbronx (Sønderborg)

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: Find mig i fitten eller på Shen (står som regel op af væggen efter at være røget ud i første runde)

Mit bedste råd til rusugen: Alle er i samme båd, og der er kun én rusuge så forsøg at nyde den – den er overstået hurtigere end du aner 

Mit bedste uni-råd: Du har mere tid, end man lige går og tror, så husk, at der også skal være plads til andet end uni i hverdagen


Freja Friisberg

Alder + by: 22 år, Varde

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: Bag kassen i Gina Tricot hvor jeg arbejder, og ellers tuller jeg nok rundt på Trøjborg (eller i byen hvis det skulle være fredag eller lørdag hihi)

Mit bedste råd til rusugen: Ikk stress og bare hav det sjovt, det hele skal nok falde på plads. 

Mit bedste uni-råd: Vær med i ALT det sociale du kan orke, det er tit der venskaberne opstår.



Jonathan Kidmose (Jonna)

Alder + by: 23 år, Silkeborg

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni:

Hjemme i min lejlighed, men lad lige vær’ med at find mig der tak.

Ellers er det i parkerne med mine kammerater, enten til øl, spikeball eller øl & spikeball.

Mit bedste råd til rusugen: Hyg jer! Det kan godt virke lidt skræmmende at skulle starte på universitet, men alle sidder med den samme følelse som jer! Rusugen er pisse fed, så glæd jer, i stedet for at bekymre jer!

Mit bedste uni-råd: Lad være med at stresse for meget. At gå på universitet skal være fedt, så pas på ikke at begrave jer selv for meget i bøgerne og stresse over at I ikke kan nå det hele – det er der ingen der kan. Hjælp hinanden og drik en øl i ny og næ



Line Hvistendahl Graversen

Alder + by: 23 år, Ringkøbing

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: Du kan finde mig på arbejde, tuller rundt i byen eller slappe af imens jeg ser fodbold derhjemme!

Mit bedste råd til rusugen: Hyg dig, alt skal nok gå!

Mit bedste uni-råd: Ik stress!



Lisa-Lin Svendsen

Alder + by: 23 år, Randers

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: På maccen hvor jeg langer mad over disken, i fitness og ellers hygge sammen med venner og familie;)

Mit bedste råd til rusugen: Nyd det og ikke overtænk det! Det skal nok blive en super fed uge, bare gå til det med højt humør og et åbent sind.

OG husk at Rom blev ikke bygget på én dag – i har masser af tid til at lærer hinanden at kende og danne venskaber udover den ene uge<3 

Mit bedste uni-råd: Der er SÅ mange måder at gå på uni på – find dit eget flow i det og så skal det nok gå helt fint! 

Og brug/hjælp hinanden og studiegrupperne – det vil kun gavne jer:)




Maj Signe Bjerge

Alder + by: 23 år, Viborg

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: Når jeg ikke er på Uni, gør jeg aaaalt for at komme væk fra Danmark og befinder mig gerne under vandet – selvfølgelig helst med en iltflaske på ryggen, så jeg kan vende tilbage til Uni igen ;) 

Mit bedste råd til rusugen: Tal med alle og vær åben, det er ikke sikkert det er dem, du snakker mest med i starten, som du bliver tættest med.

Mit bedste uni-råd: Ikke stress over læsningen!! Dét at læse alt er ikke nødvendigvis lig med gode karakterer – tro mig.


Maria Jo Rosenlund

Alder + by: 23 år, Viborg

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: Hvis jeg ikke er på uni, i fredagsbaren eller til panik-fest, så kan man finde mig på filmoptagelser rundt omkring i byen med et klaptræ i hånden eller på musikskolen med en kornode i hånden.

Mit bedste råd til rusugen: Tag den med ro! Alle er nye og man behøver ikke finde sine bedste venner i rusugen. I har heldigvis mange år til at finde jeres mennesker. 

Mit bedste uni-råd: Tag til sociale arrangementer med hele jeres hold, som f.eks. panik-fester eller fredagsbar eller meld jer ind i en forening, så lærer man hurtigt en masse andre end sit hold at kende.



Mathilde Winther

Alder + by: 22 år, Aarhus

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: I kan finde mig på Café Faust, hvor jeg står klar til at servere lidt godt til ganen

Mit bedste råd til rusugen: Bare vær dig selv<3

Mit bedste uni-råd: Husk og ha’ et liv ved siden af



Rosa Sero

Alder + by: 23 år, Strib

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: Hvis jeg ikke er på uni, har jeg travlt med at spille fodbold med mine elskede ASA-kvinder, eller står jeg og blander slik i Brugsen (når jeg ikke drikker OC)🤗

Mit bedste råd til rusugen: NYD DET! Du skal ikke være bange for at være dig selv og skeje lidt ud – det er sjovest, hvis vi alle er lidt forskellige:)

 Mit bedste uni-råd: Go with the flow – og brug dine studiekammerater til at spare med omkring dit faglige og sociale uni-liv. Og så ikke tag uni så tungt som det ofte lyder. Husk hyggen – always!🤓



Sarah Kristine Sandvang Nielsen (SK)

Alder + by: 23 år, Det vilde Vesten aka Ringkøbing.

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: Så er jeg nok ude for at hente diverse ‘too good to go’ poser i midtbyen eller ude at gå en tur i et tempo der kunne kvalificere mig til OL i kapgang.

Mit bedste råd til rusugen: Prøv at gå ud af din comfort-zone, for det er de skøre og kiksede ting man gjorde i rusugen, man kigger tilbage på med størst smil :)

Mit bedste uni-råd: Planlæg nogle aktiviteter/arrangementer på holdet! Det skaber et godt fællesskab og det giver et bedre læringsmiljø hvis man føler sig omgivet af venner.



Signe Svostrup Clausen

Alder + by: 23 år, Højbjerg

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: Så tuller jeg rundt i øgaderne, i byen eller slapper af med lidt Netflix

Mit bedste råd til rusugen: Det vigtigste er at hygge sig og lytte til sig selv <3

Mit bedste uni-råd: Find ud af hvad der fungerer for dig, alle lærer forskelligt!



Sofie Sandager

Alder + by: 22 år, Aarhus

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: Så finder I mig nok på PV i gang med at bruge mit elskede kaffekort, sammen med en ven eller to. Nogle gange også med en øl i hånden.

Ellers er jeg cyklet til reformer på øen – selvfølgelig kun hvis I fanger mig på en god dag ;)

Mit bedste råd til rusugen: Ha’ det mega sjovt, nyd den og husk JA-hatten.

Mit bedste uni-råd: Du skal ikke stresse over at få læst alt – det hele skal nok gå. Det vigtigste er, at man finder sin egen måde at studere på, og husker også at have det mega fedt ved siden af studiet!



Stine Kranz Horwitz

Alder + by: 21 år, Hamborg 

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: Jeg elsker at gå ned på Vestergade og få en kaffe, og hvis den danske sommer tillader, så sætter jeg mig op i Botanisk have og hygger. 

Og ellers er jeg meget på svømmestadion, hvor jeg træner børn eller selv svømmer et par baner. 

Mit bedste råd til rusugen: Det er ikke der alle vennegrupper opstår!

Mit bedste uni-råd: Slap af, du skal nok nå det



Viktor Schøndorf

Alder + by: 24 år, Svendborg

Hvor kan i finde mig, når jeg ikke er på Uni: Jeg ved det ikke rigtigt faktisk, har ikke noget hjem for tiden. Prøv at find mig.

Findeløn: vegansk middag

Hint: Aarhus C

Mit bedste råd til rusugen: Jeg tror næsten bare, at jeg vil sige nyd den. Og pas på dig selv samtidig:). 

Mit bedste uni-råd: Der findes hverken en rigtig eller forkert måde at gå på universitet på. Tag dig den tid du har brug for, til at finde dig tilrette i alle de skønne sociale muligheder der er, og i hvordan du bedst griber det faglige an. Spoiler: forvent her mindst ét semester.